Afyonkarahisar İl genelinde emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda;
POLİS KAMYONDA MİLYONLARCA BOŞ MAKARON ELE GEÇİRDİ
215 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
POLİSTEN KAÇAK MAKARON VE TÜTÜN OPERASYONU
2 MOTOSİKLET VE MİNİBÜSÜN KARIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da asayişAfyonkarahisar’da asayiş

POLİS KAMYONDA MİLYONLARCA BOŞ MAKARON ELE GEÇİRDİ
Afyonkarahisar'da polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kamyonda yapılan aramadı 2 milyon 860 bin adet boş makaron ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde ekipler tarafından denetimler devam ediyor. Bu çerçevede ilçede yapılan denetimde, şüphe üzerine bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, 2 milyon 860 bin adet boş makaron ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

215 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Afyonkarahisar’da jandarma tarafından yapılan operasyonda 215 gram esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler Çay ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde ikamet eden K.G. ve S.G. isimli şahısların ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler adli makamlardan alınan arama kararına istinaden narkotik tespit köpeği ile birlikte şüpheli şahısların ikametinde arama yaptı. Yapılan aramada, 215 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ekipler, K.G. isimli şahıs gözaltına alındı.

POLİSTEN KAÇAK MAKARON VE TÜTÜN OPERASYONU
Afyonkarahisar’da polis tarafından bir iş yerine düzenlenen operasyonda 38 bin 500 adet dolu ve boş makaron ile birlikte 38 kilogram tütün ele geçir ildi.
Edinilen bilgilere göre, operasyon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler kent merkezindeki bir iş yerine baskın düzenledi. Baskında aramam yapan ekipler 38 bin 500 adet dolu ve boş makaron ile birlikte 38 kilogram tütün ele geçirdi. Olayın ardından M.Ç., isimli bir şahıs hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.

2 MOTOSİKLET VE MİNİBÜSÜN KARIŞTIĞI KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI
Afyonkarahisar’da iki motosiklet ve minibüsün karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, Şuhut ilçesine bağlı Çakırözü köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.K., idaresindeki 06 AAV 286 plakalı minibüs henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü E.A.’nın kullandığı 03 AGU 822 ve M.A. yönetimindeki 03 AEA 972 plakalı motosikletlerle çarpıştı. Kazada her iki motosiklet sürücüsü de yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı. İHA