Afyonkarahisar Ülkü Ocakları sosyal sorumluluk projeleri ile örnek olmaya devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Karaaslan: Afyon'un her metrekaresinde hizmetimiz varKaraaslan: Afyon'un her metrekaresinde hizmetimiz var

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları sosyal sorumluluk projeleri ile örnek olmaya devam ediyor. 2024-2025 eğitim öğretim yılını kutlayan Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çetinkaya "Okul Ocakla Başlar" temalı sosyal sorumluluk projesiyle ilgili açıklamada bulundu.

MİLLİYETÇİ BİR NESLİN YETİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAYI ASLİ VAZİFEMİZ
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak Akademik koordinatör Doç.Dr. Serdar Koçak ve Asena Başkanı Öğr.Gör.Büşra Hilal Gültekin ile gerçekleştirilen proje hakkında açıklamada bulunan kutlayan Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Çetinkaya, “Çocuğunun okul masraflarını karşılamak için gecesini gündüzüne katan babalar, dişini tırnağına takan analar yalnız değildir, Afyonkarahisar’ın Ülkü Ocaklı milliyetçi kadroları varlıklarını her daim hissettirmeye devam edecek. Bu projemizde Türk milletinin istikbali çocuklarımızın okul heyecanına ortak olmanın sevincini yaşıyoruz. Hayalini kurduğumuz geçmişini okuyan, bugünü yorumlayabilen, geleceği tasarlayabilecek milliyetçi bir neslin yetişmesine katkı sağlamayı asli vazifemiz addediyoruz” dedi.

TÜRK GENÇLİĞİ YALNIZ DEĞİLDİR
“Z kuşağı söylemiyle ötekileştirilen Türk gençliği yalnız değildir” ifadesinde bulunan Çetinkaya, “Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak bu projemizin gerçekleşmesine vesile olmamızı sağlayan, Başbuğ Alparslan Türkeş'in 9 ışık doktrininden ‘toplumculuk’ ilkesini kuşanmış ve bunun üzere yaşayan Afyonkarahisar'ın milliyetçi kadrolarının varlıkları daim olsun.
Z kuşağı söylemiyle ötekileştirilen Türk gençliği yalnız değildir, ülkü ocaklı ağabey ve ablaları gençlerimize yükselen yeni nesil olduklarını ve muhtaç oldukları kudretin damarlarında akan asil kanda olduğunu hatırlatıp hissettirmeye her daim devam edecek. Bu vesileyle 2024-2025 eğitim öğretim yılının yüce Türk milletine hayırlar getirmesini diliyorum" açıklamasında bulundu.