Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Karaaslan: Afyon'un her metrekaresinde hizmetimiz varKaraaslan: Afyon'un her metrekaresinde hizmetimiz var

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret etti. Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar ilinde karayolları ile ilgili yapılması gereken talep ve istekleri Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ile paylaştı.

VERDİĞİ DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Ziyaret sonrası açıklama yapan Taytak; “Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında Genel Müdürümüz ile Afyonkarahisar’ımızın ulaşım taleplerini, uzun zamandır karayolları bünyesinde takip ettiğim projelerimizi ve bölgemizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Afyonkarahisar’ımızda karayolları projelerimizle ilgili olumlu gelişmeleri vatandaşlarımızla daha önce paylaştık. Devam eden projelerimizin de her adımını yakından takip ediyoruz. Takip etmeye de devam edeceğiz inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada önceliğimiz Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize ve ilimize hizmet etmektir. Ben Genel Müdürümüze Afyonkarahisar ilimize verdiği destekler için teşekkür ederim” dedi.