Taytak, “Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir.”

Gözden kaçırmayın

Karaaslan: Afyon'un her metrekaresinde hizmetimiz varKaraaslan: Afyon'un her metrekaresinde hizmetimiz var

Ülkü Ocakları, Afyonkarahisar’daki teşkilatlanmasını sürdürüyor. Ülkü Ocakları Başmakçı İlçe Başkanlığı büyük bir katılımla açıldı. Başmakçı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına Hakan Yaman atandı.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU
Ülkü Ocakları Başmakçı İlçe Başkanlığı, yoğun bir katılımla ve dualarla açıldı. Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Mesut Çetinkaya ve Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Yönetimi, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları,  MHP İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İGM Üyeleri, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Mesut Çetinkaya'nın takdirleriyle Başmakçı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığına Hakan Yaman atandı.

ÜLKÜ OCAKLARI HEPİMİZİN YETİŞTİĞİ İRFAN MEKTEBİ, İFFET VE İRADE MENKIBESİDİR
Açılışta konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “İl Başkanımız Ahmet Kahveci, Ülkü Ocakları İl Başkanımız Mesut Çetinkaya il, ilçe ve ocak yönetiminden kardeşlerimiz, belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz ile Başmakçı Ülkü Ocakları ilçe binamızın açılışını gerçekleştirirdik. Bu binada Cenab-ı Allah’ın izniyle vatanını, milletini ve bayrağını seven sevgili Bozkurt’lar ve Asenalar yetişecektir. Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği irfan mektebi, iffet ve irade menkıbesidir. Ülkü Ocakları; aklın, ahlakın, adanmışlığın, anıt gibi yükselen millet ve vatan sevdasının ufuk ötesini görebilen, zamanlar üstüne çıkabilen iman kaynağıdır.”